Bedrijfsverhuizing in beeld

Er zijn maar weinig beelden van een bedrijfsverhuizing online te vinden. Door de drukte is het vaak moeilijk om tegelijkertijd een video erbij te maken. We hebben een leuke video gevonden van verhuisbedrijf Henneken BV. Naast alle tekstuele en visuele ondersteuning, is het fijn om alles eens op beeld te zien.

Wat is er in de video te zien?

Eigenlijk alle verschillende aspecten van een bedrijfsverhuizing komen langs. Beginnen bij het inpakken van de kleinere onderdelen zoals computers en de kabels hiervan.

Ook het verplaatsen van de kantoormeubels komen hier aan bod. Dit bedrijf wilt blijkbaar de kantoormeubelen op de nieuwe locatie gebruiken. Zelfs als ze niet via de voordeur naar buiten kunnen, is hier een passende oplossing voor. Zo word het gebruik van een verhuislift prima gedemonstreerd.

Alle meubels worden goed verzorgd en door middel van verhuisdekens worden beschadigingen voorkomen. In sommige gevallen kan het aantrekkelijk zijn om de meubels niet mee te verhuizen. In dit geval zullen alsnog de computers en eventuele archiefkasten verhuist worden.

Het inladen van een verhuiswagen zal door de verhuizers worden gedaan. Ze hebben hier ervaring in en weten waar ze alles strategisch kunnen neerzetten. Op basis van de inboedel, zullen er verhuiswagens ingezet worden. Zo is er bij een verhuizing van een bibliotheek een keer 5 verhuiswagens tegelijkertijd ingezet.

Vind een specialistisch verhuisbedrijf in de regio

Dit filmpje is gemaakt door Verhuisbedrijf Henneken, echter is dit niet het enige bedrijf die deze verhuizing uitvoert natuurlijk. Kijk daarom eens rond op het internet en kijk welke mogelijkheden er in de regio te vinden zijn. Het kan geen kwaad om dan een aantal verhuisbedrijven te vergelijken. Zeker omdat de kosten 100% zullen verschillen en bij een grote verhuizing kunnen deze verschillen een aantal duizenden euro’s betekenen.

Zou u hier meer informatie over ontvangen, dan staan wij graag voor u klaar.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *